Het voormalig restaurant Ome Cees is een royaal en sfeervol restaurant in het hartje van Nieuwersluis. Dit authentieke en in goede staat verkerende restaurant is gelegen op steenworpafstand van rivier de Vecht, waar zich tevens het bijbehorende terras bevindt.

De ambiance is relaxed en spraakmakend. Het restaurant is uitermate geschikt om als lunchlocatie tussen de middag of om aan het einde van de dag of vrijdagmiddag heerlijk van een borrel te kunnen genieten. Het circa 120 zitplaatsen tellende restaurant is uitermate geschikt voor een breed publiek. Dit publiek varieert zo van dagjesbezoekers van de Vechtstreek, met haar talrijke historische buitenplaatsen, tot aan stadsbewoners op zoek naar rust.

Het royale restaurant met bar beschikt o.a. over;

  • een terras;
  • ruime keuken met aangrenzende bijkeuken;
  • en een parkeerterrein van circa 800 m².

Verder behoren een keurige toiletgroep, garderobe en kleine binnenplaats tot het aangebodene.

Direct aan de Vecht bevindt zich het fraaie terras met eigen aanlegplaatsen voor boten. Ten behoeve van het terras is er een (recent) gebouw met keuken en uitgiftebar.

Een mooi en eigentijds bedrijf met vele mogelijkheden en met name tijdens de vele evenementen en activiteiten welke rond de Vechtstreek georganiseerd worden lucratief te exploiteren.

Samen met het restaurant wordt de naastgelegen rederij aangeboden. Deze pareltjes kunnen zowel afzonderlijk als in combinatie met elkaar worden gehuurd en geëxploiteerd.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.